Ποιοι Είμαστε

Η αρχική επιχείρηση "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" ιδρύθηκε το 1993 από τον Παναγιώτη Κωστούρο με αντικείμενο εργασιών αποκλειστικά τις φωτοτυπικές υπηρεσίες και το 1997 επεκτείνεται σε μεγαλύτερο χώρο, με γνώμονα τον ιδιαίτερο επαγγελματισμό, την υπεύθυνη εργασία, την επιμονή στην τελειότητα, τη συνέπεια στην παράδοση. Παράλληλα στρέφεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο των γραφικών τεχνών, επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας.

Το καλοκαίρι του 2004 η "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" μεταφέρεται σε νέο ενιαίο χώρο σε μια προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον και μετονομάζεται σε "PRINT & COPY CENTER". Μένοντας πιστή στο τρίπτυχο "ποιότητα-ταχύτητα-τιμή" κι έχοντας πάντα σαν στόχο την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη, συνεχίζει μέχρι σήμερα τις αναζητήσεις σε νέους χώρους παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

1993

Η αρχή

Ο Παναγιώτης Κωστούρος ξεκινάει την επιχείρηση "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" με αντικείμενο εργασιών αποκλειστικά τις φωτοτυπικές υπηρεσίες, σε ένα μικρό, αλλά ζεστό και φιλικό χώρο 20τ.μ. στην Καλλιθέα -Καλυψούς 111- κι έχοντας ως εφόδια την 8ετή πείρα του στο χώρο, το μεράκι και την όρεξη για σκληρή δουλειά.

Αντιλαμβανόμενος άμεσα τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς, επενδύει συνεχώς στην άριστη γνώση και χρήση της νέας τεχνολογίας κι επανδρώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό.

1997

Η επέκταση

Ο Παναγιώτης Κωστούρος επεκτείνεται σε νέες εγκαταστάσεις 100τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 58- και δημιουργεί ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οργανώνει και αναπτύσσει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και αναβαθμίζει τον εξοπλισμό, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καιρών και απαιτήσεις των πελατών, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, υπεύθυνη εργασία, επιμονή στην τελειότητα, συνέπεια στην παράδοση, φιλική διάθεση για συνεργασία και ανταγωνιστικές τιμές, θέτει τις βάσεις για μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες-συνεργάτες, καθιερώνοντας το σύνθημα "δεν αντιγράφουμε την ποιότητα - δίνουμε ποιότητα στο αντίγραφο". Παράλληλα στρέφεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο των γραφικών τεχνών, επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας.

2004

Αλλαγή έδρας

Η "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" μεταφέρεται σε νέο ενιαίο χώρο 160τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 62- σε μια προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον και μετονομάζεται σε "PRINT & COPY CENTER".

Σήμερα

Συνεχίζουμε δυναμικά

Έχοντας διανύσει πλέον 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, κι έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη σταθερή βάση ικανοποιημένων πελατών, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη-συνεργάτη και μένοντας πιστοί στο τρίπτυχο "ποιότητα-ταχύτητα-τιμή".